Copyright
Alle materialen op de www.kwb-bavikhove.be website, inclusief en zonder limitatie, tekst, logo's, iconen, foto's, video's, tekeningen, is copyright materiaal van KWB Bavikhove, tenzij anders vermeld.
Het gebruik van deze materialen voor niet commercieel gebruik mag zonder toestemming van KWB Bavikhove. Commercieel gebruik en het verveelvoudigen op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën van het materiaal is alleen toegestaan met toestemming vooraf van KWB Bavikhove.
Links naar externe websites zijn gemaakt voor gebruiksgemak. KWB Bavikhove heeft geen controle over deze sites en is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid ervan.
 
Disclaimer
KWB Bavikhove heeft de informatie en materialen voor deze website met de grootste zorg samengesteld. KWB Bavikhove kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, schade of ongemak als gevolg van onnauwkeurigheid of fouten op de web site pagina's. Product afbeeldingen, video's en tekeningen kunnen verschillen met de actuele producten.
KWB Bavikhove gebruikt en verwerkt persoonlijke data volgens de huidige wetgeving met betrekking tot data bescherming.
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te verlenen. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren