image001  image003

Fietsen doorheen schitterende natuur – en bouwelementen

Zondag 27 mei 2018

Start stipt om 13.30u op de Dorpsplaats te Bavikhove   

 Waarom fietsen met de KWB zo aantrekkelijk is, wel .. dat is vrij eenvoudig: je wordt er jonger, slimmer, socialer en lichter van. Het is ook ideaal voor je darmen, je slaap, je loopbaan (al dan nietberoeps-), je relaties … voilà … altijd goed.

Blij zijn wij jullie te mogen ontmoeten met de fiets voor een zonovergoten tocht van ongeveer 30 kilometerkens. Het wordt – met dank aan André en Rob – een ontspannende Vlas - fietscirkel die zich aan de beide zijden van de Leie uitstrekt.

Lekker gezellig fietsen met tussendoor een heerlijke tussenstop in de Gavers, alwaar er bijgetankt wordt.  Vandaar  loopt het via via centrum  Kortrijk – met een relaxerende stop - richting Bissegem en vervolgens opnieuw via via  richting Leiemeers, alwaar de verloren calorieën op een gezonde manier kunnen gecompenseerd worden.

Je ziet het … het wordt opnieuw een fantastische zondagnamiddag. En, dit alles voor een eetbare prijs (voor de tussendoortjes en de belegde boterhammen met een natje aan het einde van de rit).

KWB ‘ers, 10 euro per persoon, jonger dan 12 jaar, betalen 6 euro per persoon.

Een KWB gezin betaalt maximaal 25 euro

NIET KWB 'ers, 13 euro per persoon, jonger dan 12 jaar, betalen 9 euro per persoon.

Een NIET KWB gezin betaalt maximaal 30 euro

 image007

Je kan hier online inschrijven  vóór 14 mei

       Rodania … Rodania: Er is geen volgwagen. ‘t Best zelf in je pech – herstelmateriaal voorzien.     Rodania … Rodania

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te verlenen. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren