Dagreis naar Mechelen.

Zondag 26 augustus 2018 was het voor KWB BA-HU opnieuw een geslaagde activiteit.

Een daguitstap met de trein naar Mechelen. Zeker de moeite waard. Mechelen Bourgondische stad aan de Dyle, ook de stad van Keizer Karel en Margaretha van Oostenrijk. Zijn St.Romboutstoren, historische kerken en nog veel meer. 
 
In de voormiddag kregen wij met een gids een uitgebreide historische stadswandeling aangeboden. Na de middag pauze kwam brouwerij 'Het Anker' aan de beurd. Na de rondleiding kon men er proeven en smaken van hun Carolus bieren.
 
Tijd om het wat rustiger aan te doen dacht men. Maar mechelen is een bruisende stad, wij konden er nog genieten van het 'Maanrock stadsfestival'. Moe maar voldaan konden wij terug huiswaards keren.

Bedankt aan de KWB BA_HU organisatoren voor deze mooie activiteit. Ook dank aan Francis voor de mooie foto's.

Wij respecteren uw privacy.Daarom handelen wij in alles volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze wet stelt eisen aan het gebruik van informatie die herleidbaar is op personen.U heeft ten alle tijden het recht om deze persoonsgegevens in te zien, te veranderen of te laten verwijderen. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen. 

Klik op een foto om groter weer te geven.
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren