KWB ook voor jou!
 
Stel je een buurt voor waar er niks te beleven valt, waar iedereen na het werk de zetel opzoekt en waar er geen contact is tussen buren.
Stel je een buurt voor waar niemand elkaar kent, niemand voor elkaar iets betekent en niemand initiatief neemt om samen iets te doen.

Hoe zou jij je voelen? Zou jij er willen wonen? Zou jij je er thuis voelen?
Kwb blijft niet bij de pakken zitten. Met knappe activiteiten lokken we je uit je kot, brengen we mensen samen, zorgen we voor warme, bruisende buurten. Niet enkel in jouw buurt en gemeente, maar op meer dan 700 plaatsen in Vlaanderen. Bij kwb loop je binnen en buiten. Zonder afspraak. Kwb is de vereniging van het ontmoeten.
 
Een buurt kan pas bruisen als iedereen eraan mee werkt en iedereen de kans krijgt om er bij te horen. Jong, oud,man, vrouw, arm of rijk, in onze gezinsbeweging is er plaats voor iedereen. Kwb is er dus ook voor jou: sluit je aan en laat mee je buurt en je gemeente bruisen.
 
Je bent van harte welkom!
Ook lid worden van kwb? Dat doe je al voor 30 euro! Ben je gepensioneerd dan betaal je slechts 25 euro.

Ledenvoordelen
Bij kwb leggen we je niet enkel in de watten met leuke activiteiten. Daar bovenop geniet je bij tal van partnerbedrijven mooie kortingen.
In ons magazine Raak en het voordelenboekje, in onze e-letter, op onze website en Facebook pagina. In al onze publicaties vind je met regelmaat van de klok speciale aanbiedingen voor kwb-leden. Zo bespaar je zonder moeite honderden euro’s per jaar.
 
Je kwb-lidkaart dient dus niet (enkel) om je portefeuille dikker te maken: ze geeft je ook recht op korting bij ondermeer Lunch Garden. Gewoon de barcode laten scannen aan de kassa, en klaar! 

Lid worden? of nog niet direct. Geen probleem, kom eerst even proeven van KWB Bavikhove. Volg onze kalender met activiteiten. Je kan via onze website online inschrijven.