Online inschrijven of bestellen

WAAROM KWB 

KWB eensgezind is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin.

We zijn in de KWB ook bezig met wat ons wakker houdt : het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de nieuwe economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort. In de KWB doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom.

De organisatie telt zo'n 71.000 leden en een 850-tal lokale afdelingen . De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen.

Heb je interesse? voor een proefperiode van 3 maanden. Je ontvangt het ledenblad Raak en het activiteitenprogramma van de afdeling in jouw buurt. Daarna kan je lid worden voor 25 €* per jaar. U kunt contact opnemen met één van de bestuursleden of wijkmeesters bij u in de buurt.

* Zijn je financiële mogelijkheden beperkt, dan kan je aan jouw afdeling een korting aanvragen op het lidgeld.

 Verbondelijke KWB – activiteiten

Vormingen allerhande, mountainbiketochten, wandelroutes, reizen, kortingen bij evenementen en/of pretparken, en nog veel meer worden door KWB – West - Vlaanderen aangeboden.

Voor meer info: zie www.kwb.be/kwbwestvlaanderen en het maandblad 'Raak' en de brochure 'Zin om iets bij te leren?'