Online inschrijven of bestellen

Online inschrijven of bestellen op de website van KWB BA-HU. 

Waarom online inschrijven voor een activiteit of bestellen van een product bij KWB BA-HU?

Goeie vraag! In tijden van Corona is dit zeker een must.

Onze vrijwillige KWB BA-HU medewerkers gaan op regelmatige tijdstippen de weg op en bezorgen u KWB-magazine RAAK samen met eventuele uitnodigingen voor activiteiten of aangeboden producten, of bieden u de mogelijkheid uw KWB lidmaatschap te vernieuwen. Misschien twijfelt u op dat moment om u direct in te schrijven, of was je niet thuis.

Geen probleem, zowel voor de wijkmeester als voor u is dit online inschrijving en bestel systeem tot leven geroepen. De wijkmeester hoeft zich geen tweede of derde keer bij u aan te melden over het al dan niet inschrijven of bestellen bij een KWB BA-HU. En u kan als lid veilig uw inschrijving of bestelling van thuis uit doorvoeren naar de KWB BA-HU verantwoordelijke via het systeem.

Er gaat geen enkele inschrijving of bestelling verloren. Na het doorsturen van uw inschrijving of bestelling ontvangt u automatisch per e-mail een bevestiging op het e-mailadres dat u heeft ingevuld, (zorg er voor dat dit adres correct is anders ontvangt u geen bevestiging).

In deze bevestiging leest u verder de afhandeling hiervan. U betaald via uw bankinstelling het bedrag, na ontvangst van uw betaling bent u ingeschreven of is uw inschrijving of bestelling aanvaard.

Wij hebben het online inschrijving of bestelsysteem vereenvoudigd. Geen registratie meer, alleen de nodige velden invullen die wij nodig hebben.

Wij hopen dat u deze aanbieding goed kan gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Het KWB BA-HU team.